Upzone Äventyrspark: Adventure Awaits
Upzone Äventyrspark: Adventure Awaits

Upzone Äventyrspark: Adventure Awaits

2021-01-01

Auto Generated @ Ometi

Föreställ dig en dag fylld av äventyr, skratt och oförglömliga minnen, allt inbäddat i den vackra naturen runt Göteborg. Upzone Äventyrspark, belägen i det mysiga skogsområdet vid Skatås motionscentrum, erbjuder just detta. Här kan du kliva in bland trädtopparna och möta äventyret i deras höghöjdsbana, svepa fram över landskapet på en zipline och stärka teamet med engagerande aktiviteter. För den som söker en extra dos spänning finns även ett outdoor escape game att prova på. Med Göteborgs natursköna omgivningar som kuliss är detta en perfekt plats för en dag i naturen med familj och vänner.

Upzone Äventyrspark i Göteborg är inte bara en plats för äventyr, utan också en plats där du kan njuta av naturen. Parken är nybyggd och ligger i närheten av Skatås motionscenter. Oavsett om du kommer med bil eller till fots, är det enkelt att hitta hit. Från parkeringen är det bara en kort promenad på cirka 650 meter, och från Skatås motionscenter är det ännu närmare, cirka 600 meter. När du närmar dig parken, följ skyltarna och låt spänningen byggas upp medan du går genom skogen. Det är en upplevelse i sig att bara ta sig till parken, och när du väl är där väntar en dag fylld av äventyr.

Sedan starten 2009 har Upzone vuxit till att bli en stark kedja med närvaro i stora delar av Sverige. Deras första äventyrspark i Borås var bara början på en resa som nu sträcker sig över flera orter. Upzone är kända för sina äventyrsparker och höghöjdsbanor, och de är stolta över att vara branschledare. Deras passion för upplevelser har bara växt sig starkare med åren, och idag erbjuder de upplevelser i världsklass – både på marken och uppe i träden. Varje år besöker tiotusentals människor Upzone, och det är en plats där mod och glädje flödar. Det är en plats där du kan utmana dig själv och skapa minnen för livet.

För att göra ditt besök så smidigt som möjligt, är det viktigt att kolla bokningskalendern för aktuella tider, då dessa kan variera mellan parkerna och nya tider kan tillkomma beroende på efterfrågan. Vid frågor kan du alltid kontakta bokningscentralen via telefon eller mail. Upzone har öppet året runt, och du kan skicka en förfrågan med önskad dag och tid för att boka ditt äventyr. Deras öppettider varierar något, men de är alltid tillgängliga för akuta ärenden under helgerna. Det är en plats som är tillgänglig och redo att ge dig en oförglömlig upplevelse när du än väljer att besöka.

Sammanfattningsvis erbjuder Upzone Äventyrspark i Göteborg en unik möjlighet att uppleva äventyr och natur på samma gång. Med sina höghöjdsbanor, zipline och outdoor escape game, finns det något för alla. Parkens läge i det natursköna Skatås motionscentrum gör det till en perfekt destination för en dag ute med familj och vänner. Upzone har vuxit till att bli en ledande aktör inom äventyrsparker i Sverige, och deras passion för att skapa minnesvärda upplevelser är tydlig. Så varför inte ta chansen att utmana dig själv och skapa minnen för livet? Besök Upzone och låt äventyret börja!

Download the App

App Store BadgeGoogle Play Badge

Coming Soon!